Leena Noux

on ranskansuomalainen kuvataiteilija (s.1970 Oulu) joka asuu ja työskentelee Orléansissa, Ranskassa. Arvostetun taiteilijayhdistyksen Les Artistes Orléanais'in jäsen 

Hänen taidettaan voi nähdä näyttelyissä Euroopassa sekä työhuoneella, jossa voi vierailla sopimuksen mukaan. Leena Noux myy teoksiaan tämän nettisivun kautta, Suomessa myyvät yksittäisiä teoksia myös Galleria Kajaste Oulussa, sekä StudioM3 Mikkelissä, molemmat myös verkossa.

Leena Noux Art löytyy myös Instagramista sekä Facebookista, 

"Maalaan pääasiassa akryylimaaleilla kankaalle, joskus karkealle akvarellipaperillekin, ja käytän teoksissani lisäksi myös piirustushiiltä, sekä joskus spraymaaleja. Aihepiirini vaihtelee esittävien elementtien, hamojen ja abstraktin ilmaisun välillä kausittain, ja hurmioidun vahvoista väreistä, tarinoista, runoudesta, historiasta, musiikista, ihmisistä, luonnostakin - elämästä yleensä - myös sen pimeästä, dekadentista puolesta."


Näyttelytoiminta

Ensimmäisestä näyttelystä on kulunut jo 25 vuotta, se pidettiin Oulussa 1998.

Ranskassa Leena Noux osallistuu aktiivisesti paikallisten taiteilijayhdistysten näyttelyihin, ja pitää parin vuoden välein oman, suuremman näyttelyn, toisinaan myös Suomessa. Lisäksi Leenan teoksian voi nähdä Keski-Euroopan kaupungeissa, kuten Berliini, Bryssel, Firenze, Lontoo, Madrid ja Pariisi. 

 CV löytyy tästä linkistä.

Suomalaiset järjestäjät ja galleristit, ottakaa yhteyttä .

Teoksen hankinnasta

Jos suunnittelet teoksen ostamista nettisivun kautta, laita viestiä sekä mahdollisia kysymyksiä yhteydenottolomakkeella. Vastauksen saat yleensä vuorokauden sisällä.

Tässä linkissä englanninkielinen teksti teoksen turvallisesta pakkaamisesta sekä käyttämistämme toimitustavoista.

Jos teos on myytävänä, siitä löytyy isokokoisia lisäkuvia ja lähikuvia, joita voit tarkastella. Kun maksutavasta ja -ajankohdasta on sovittu sähköpostilla, pakkaan teoksen turvallisesti, ja tilaan kotiinkuljetuksen joko DB SCHENKERiltä tai UPSilta, teoksen koosta riippuen kotiinkuljetus tapahtuu noin viikossa.

 Alle 50cm teos kulkee nopeimmin Chronopostissa.

Sivulla mainitut teoshinnat sisältävät pakkauksen ja kuljetuksen Euroopassa. 


Copyright 2013
Using Format