Leena Noux

Leena Nousiainen ART

Olen suomalainen kuvataiteilija (s.1970 Oulu) ja asun ja työskentelen Orléansissa, Ranskassa. Taidettani voi nähdä näyttelyissä Euroopassa sekä työhuoneellani, ja myyn teoksiani tämän nettisivuni kautta, sekä Saatchi Art Onlinen kautta Euroopan ulkopuolle.

Minut löydät myös Instagramista sekä Facebooksita, 

ja CV löytyy tästä linkistä.


Tekniikasta ja sisällöstä

Maalaan pääasiassa akryylimaaleilla kankaalle, joskus karkealle akvarellipaperillekin, ja käytän teoksissani lisäksi myös piirustushiiltä, sekä joskus spraymaaleja. Aihepiirini vaihtelee esittävien elementtien, hamojen ja abstraktin ilmaisun välillä kausittain, ja hurmioidun vahvoista väreistä, tarinoista, runoudesta, historiasta, musiikista, ihmisistä, luonnostakin - elämästä yleensä - myös sen pimeästä, dekadentista puolesta.


Näyttelyistä ja muusta

Työhuoneeni sijaitsee taiteilijakollektiivissa, joka järjestää ahkerasti erilaisia tapahtumia, näyttelyitä ja avoimia ovia. Näiden lisäksi osallistun useiden muiden taideyhdistysten näyttelytoimintaan, ja näyttelyitä kertyykin vuosittain melkoinen määrä Orléansissa. Lisäksi teoksiani voi nähdä Keski-Euroopan kaupungeissa, kuten Berliini, Firenze, Lontoo ja Pariisi. 

HUOM! Suomalaiset järjestäjät ja galleristit, ottakaa yhteyttä! 

Teoksen hankinnasta

Jos suunnittelet teokseni ostamista sivuni kautta, laita viestiä yhteydenottolomakkeella. Jos teos on myytävänä, minulta löytyy isokokoisia lisäkuvia ja lähikuvia, joita voit tarkastella. Kun maksutavasta ja -ajankohdasta on sovittu, pakkaan teoksen, ja tilaan kotiinkuljetuksen joko FedExiltä tai UPSilta, teoksen koosta riippuen, toimitus noin viikossa. Alle 50cm teos kulkee nopeimmin postitse. Sivulla mainitut teoshinnat sisältävät pakkauksen ja kuljetuksen Euroopassa. Lisää tietoa blogissa!


Using Format